Η Volkswagen ετοιμάζει το Golf R+ με 400 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen εκτός από το Golf R, που το έχουμε δει χωρίς καμουφλάζ να δοκιμάζεται τις προηγούμενες ημέρες στο ‘Ring, φημολογείται πως ετοιμάζει και το R+ που θα είναι υβριδικό και θα αποδίδει κοντά στα 400 άλογα.

Το Golf R γνωρίζουμε πως θα φορά τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 333 ίππων, με το Golf R+ να συνδυάζει τον συγκεκριμένο κινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα, που θα βρίσκεται στον πίσω άξονα.

Ο TSI κινητήρας θα κινεί τον μπροστινό άξονα και ο ηλεκτροκινητήρας τον πίσω, επιτρέποντας έτσι την VW να αφαιρέσει το Haldex σύστημα τετρακίνησης, κάτι που θα συνδράμει στη μη σημαντική αύξηση του βάρους του μοντέλου, μιας και το βάρος του ηλεκτροκινητήρα και της μπαταρίας, θα αντισταθμιστεί με την αφαίρεση του συστήματος τετρακίνησης.

Μια τέτοια υλοποίηση είχε παρουσιάσει η VW το 2017 στο Golf GTI First Decade concept. Το Golf R+ αναμένεται στην αγορά το 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...