H Renault πουλά το κτήριο της ιστορικής της έδρας στο Παρίσι

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται τρεις πηγές κοντά στη γαλλική εταιρεία, η Renault βγάζει στο σφυρί ένα από τα ιστορικά κτήρια της, στο προάστιο του Παρισιού, Boulogne-Billancourt. Το συγκεκριμένο κτήριο θεωρείται η γενέτειρα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και βρίσκεται στο παλιό τμήμα της περιοχής.

Μια από τις πηγές αναφέρει για το πενταώροφο κτίριο, το οποίο σήμερα στεγάζει τα συνδικάτα, το αρχείο και αθλητικές εγκαταστάσεις:

Ο στόχος είναι να πουλήσουμε το κτίριο, αν είναι δυνατόν φέτος. Η διαχείριση του τμήματος ακινήτων εργάζεται επί του παρόντος πάνω σε αυτό.

Εκτός αυτού, η γαλλική εταιρία ίσως καθυστερήσει τα σχέδια της για την αναβάθμιση και επέκταση του Technocentre, που βρίσκεται στο Guyancourt, λίγο έξω από το Παρίσι και το οποίο είναι το μεγαλύτερο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Renault.

Η αναβάθμιση του Technocentre περιλαμβάνει τον επανασχεδιασμό 12.000 σταθμών εργασίας σε επτά κτίρια, με εκτιμώμενο κόστος αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. H Renault έχει ξεκινήσει την κατασκευή ενός νέου κτίριο και την επέκταση χώρων στάθμευσης, με την εταιρία να εξετάζει τώρα το υπόλοιπο project, το οποίο αρχικά προβλεπόταν να λειτουργήσει μέχρι το 2022, με μια από τις πηγές να τονίζει:

Το project δεν έχει σταματήσει, αλλά έχει τεθεί σε παύση.

Διάβασε ακόμα

Γαλλία: Κρατικό πακέτο στήριξης 5 δισ. ευρώ για την Renault

ΠηγήReuters.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...