Νέο ρεκόρ διάσχισης των ΗΠΑ. 4.546 χλμ σε λιγότερο από 26 ώρες

Σχετικά άρθρα

Πριν 5 εβδομάδες κάποιοι κατάφεραν να σημειώνουν νέο ρεκόρ διάσχισης των ΗΠΑ, διανύοντας 4.546 χλμ σε 26 ώρες και 38 λεπτά και 48,1 δευτερόλεπτα, έχοντας μέση ωριαία ταχύτητα τα 105 μίλια/ώρα (168,98 χλμ/ώρα).

Σήμερα μαθαίνουμε από το ακόλουθο video, πως εν μέσω καραντίνας, σημειώθηκε νέο ρεκόρ, με τους συμμετέχοντες να καταφέρνουν να διανύσουν την απόσταση σε λιγότερο από 26 ώρες. Ο ακριβής χρόνος, αλλά και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ έγινε γνωστό πως για την επίτευξη του ρεκόρ υπήρξαν περισσότεροι από 30 άνθρωποι οι οποίοι λειτουργούσαν ως παρατηρητές, και ενημέρωναν τους οδηγούς για πιθανά μπλόκα της αστυνομίας.

Να θυμίσω πως το ταξίδι ανάμεσα στην δυτική και στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ με το αυτοκίνητο, έχει ονομαστεί Cannonball Run. Η διάσχιση των ΗΠΑ, από άκρη σε άκρη, με εκκίνηση το ξενοδοχείο Portofino Inn στην παραλία Redondo της Καλιφόρνια και τερματισμό το Red Ball Garage στη Νέα Υόρκη, καλύπτει απόσταση 2.825 μιλίων (4.546 χιλιομέτρων).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...