Νέο ρεκόρ διάσχισης των ΗΠΑ. 4.546 χλμ σε 25 ώρες και 55 λεπτά

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα του προηγούμενου μήνα μάθαμε πως εν μέσω καραντίνας, σημειώθηκε νέο ρεκόρ διάσχισης των ΗΠΑ, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 26 ωρών και 38 λεπτών και 48,1 δευτερολέπτων που είχε σημειωθεί τον Απρίλιο.

Σήμερα γίνεται γνωστό πως το ρεκόρ το σημείωσε ο Fred Ashmore, ο οποίος νοίκιασε μια Ford Mustang GT και αφού τοποθέτησε στο αυτοκίνητο επιπλέον δεξαμενές καυσίμου, διέσχισε τις ΗΠΑ από άκρη σε άκρη, με εκκίνηση το Red Ball Garage στη Νέα Υόρκη και τερματισμό στο ξενοδοχείο Portofino Inn στην παραλία Redondo της Καλιφόρνια, καλύπτοντας απόσταση 2.825 μιλίων (4.546 χιλιομέτρων), μέσα σε 25 ώρες, 55 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, έχοντας μέση ωριαία ταχύτητα τα 108 μίλια/ώρα (173,8 χλμ/ώρα).

Ο Ashmore έκανε μόνο μια στάση για ανεφοδιασμό, ενώ είχε εξοπλίσει την Mustang με CB, με ένα laser jammer σύστημα, με έναν ανιχνευτή ραντάρ και με ένα tablet με Waze και Google Maps ώστε να γνωρίζει που υπάρχουν μπλόκα της αστυνομίας αλλά και οι κάμερες ελέγχου ταχύτητας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...