Μια 25χρονη Αμερικανίδα πήρε τον παλιό τηλεφωνικό αριθμό του Elon Musk και από τότε το κινητό της δε σταμάτησε να χτυπά. Η Lyndsay Tucker, από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, έλαβε τον παλιό αριθμό του δισεκατομμυριούχου ενώ ήταν στο πανεπιστήμιο και μέσα σε λίγες μέρες, άρχισε να λαμβάνει μηνύματα και κλήσεις από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον διάσημο επιχειρηματία στον τομέα της τεχνολογίας.

Η 25χρονη σύμβουλος φροντίδας δέρματος, η οποία πήρε χωρίς να το ξέρει τον παλιό αριθμό τηλεφώνου του CEO της Tesla, από την εταιρεία AT&T, συνεχίζει να λαμβάνει μηνύματα και κλήσεις κάθε μέρα.

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε μιλώντας στο NPR:

Είπα στη μαμά μου “συνεχίζω να λαμβάνω αυτά τα μηνύματα”- και τώρα άρχισα επίσης να λαμβάνω τηλεφωνήματα – “για αυτόν τον τύπο, τον Elon Musk. Δεν ξέρω ποιος είναι”.

Τα μηνύματα που της στάλθηκαν αναφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τα βιονικά σκέλη και παραγγελία 1.000 Cybertruck, έως και ερωτήσεις σχετικά με το άνοιγμα θέσεων εργασίας στην Tesla.

Σε ένα από τα μηνύματα που απευθύνεται στον Musk, η Λίντσεϊ απάντησε:

Συγγνώμη φίλε, αυτός δεν είναι ο αριθμός του Elon Musk και δεν συνδέεται με αυτόν με κανέναν τρόπο.

Και δεν είναι μόνο τυχαία άτομα που εμφανίστηκαν στο τηλέφωνό της. Όπως λέει η κοπέλα, άτομα υψηλού προφίλ, όπως το πρώην στέλεχος της Disney Animation, John Lasseter, που έστειλε μήνυμα για να ενημερώσει τον Musk ότι το αυτοκίνητο Tesla που αγόρασε ήταν υπέροχο.

Όταν το δίκτυο NPR του ζήτησε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά, ο Elon Musk απάντησε:

Ουάου, αυτός ο αριθμός είναι τόσο παλιός! Είμαι έκπληκτος που είναι ακόμα εκεί έξω κάπου.

Η Tucker είπε ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει τον αριθμό, αν και η υπομονή της στο να απαντά στα μηνύματα ποικίλλει από μέρα σε μέρα.

Μερικές φορές δεν απαντώ αν έχω μια δύσκολη μέρα. Έτσι, εάν δεν λάβατε απάντηση, θα είμαι εγώ, όχι αυτός που δεν απαντάει. Μην αισθάνεστε πολύ απογοητευμένοι.