Τον Tom Brady ίσως να μην τον γνωρίζεις, αν και είναι ο πιο διάσημος παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, αλλά είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις την γυναίκα του, ή έστω έχεις δει τουλάχιστον μια φωτογραφία της. Ο λόγος για την Gisele Bundchen, το διάσημο super μοντέλο από την Βραζιλία, και άλλοτε “αγγελάκι” της Victoria’s Secret.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2009, και το 2016 παρήγγειλαν στην Καλιφορνέζικη Becker Automotive Design μια Cadillac Escalade ESV, η οποία διαθέτει εκτεταμένες τροποποιήσεις για να ταιριάξει στα γούστα του Brady.

Το αμερικάνικο SUV διαθέτει κατά σχεδόν 51 εκατοστά (20 ίντσες) μεγαλύτερο μεταξόνιο, ενώ η οροφή έχει ψηλώσει κατά σχεδόν 13 εκατοστά (5 ίντσες). Ο πίσω χώρος των επιβατών διαθέτει πέντε θέσεις, με δύο από αυτά να είναι αναπαυτικές πολυθρόνες, και τα άλλα τρία να έχουν αντίθετη φορά από την κατεύθυνση του αυτοκινήτου.

Υπάρχουν δύο οθόνες, οθόνη LCD 32 ιντσών και μια 12 ιντσών, συνδεδεμένες σε ένα bespoke σύστημα ήχου-βίντεο. Φυσικά η καμπίνα διαθέτει ποιοτικές δερμάτινες επενδύσεις, τραπεζάκια αεροπορικού τύπου, κλπ. Ο Brady πλήρωσε 350.000 δολάρια για να αποκτήσει το αυτοκίνητο, και τώρα πωλείται για 300.000 δολάρια.