Παρά τα σχεδόν 90.000 χλμ. αυτή η Lancia Delta HF Integrale Evo II αναμένεται να πουληθεί €140.000

Σχετικά άρθρα

Πάντα ερωτεύσιμη και πάντα ανυπέρβλητα ποθητή η Integrale και η συγκεκριμένη αποτελεί μια από τις καλύτερες που έχουμε βρει. Είναι από τις τελευταίες που κυκλοφόρησαν, με ημερομηνία 1η Φεβρουαρίου του 1994 και αρχικά πήγε στην Ιαπωνία.

Παρότι η συγκεκριμένη έχει διανύσει 86.804 χλμ. από το 1993, ο οίκος RM Sotheby’s εκτιμά ότι θα πουληθεί σε μια τιμή μεταξύ €90.000 και €140.000. Το αυτοκίνητο αποτελεί την δεύτερη εξέλιξη της Integrale (Evo II), και συνοπτικά να αναφέρω ότι παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 1993 και είχε αναβαθμισμένο τον 2.0-λίτρο turbo κινητήρα της, με απόδοση πλέον τα 215 άλογα στις 5.700 σ.α.λ. και 315 Nm ροπής στις 2.500 σ.α.λ. Παρά την τοποθέτηση καταλύτη η ιπποδύναμη δε περιορίστηκε εξαιτίας μιας σειράς τεχνικών βελτιώσεων.

Οι αισθητικές αλλαγές περιορίζονται στις νέες 16άρες ζάντες αλουμινίου με ελαστικά 205/45 ZR 16 για την καλύτερη ψύξη των φρένων και τη βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά του οχήματος ειδικά στις πλευρικές επιταχύνσεις, στο βαμμένο κόκκινο το καπάκι της κυλινδροκεφαλής, στη νέα δερμάτινη επένδυση στο τριάκτινο Momo τιμόνι, στα στάνταρ καθίσματα της Recaro επενδεδυμένα με Alcantara και διαγώνιες ραφές και στο αλουμινένιο καπάκι του ρεζερβουάρ του καυσίμου.

Τέλος, διαθέτει ηλεκτρικά παράθυρα, air condition, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, υδραυλικό τιμόνι κλπ.

ΠηγήRM Sotheby's

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...