Μικρό ηλεκτρικό SUV από την Alfa Romeo το 2022

Σχετικά άρθρα

Το 2022 η Alfa Romeo θα βγάλει στην αγορά ένα μικρό αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα βασίζεται στην eCMP της PSA, την ίδια που χρησιμοποιούν τα Peugeot e-2008, DS3 Crossback E-Tense. Opel Corsa-e, Peugeot e-208, αλλά και το νέο Mokka-e.

Το μοντέλο της Alfa Romeo θα είναι δυνατότερο από το e-2008, το οποίο αποδίδει 136 άλογα με 260 Nm ροπής, ενώ θα φορά και μεγαλύτερη μπαταρία από 50 kWh, έτσι ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία.

Η Alfa Romeo θα εξοπλίσει το μοντέλο της με ψεύτικους ήχους από κινητήρες εσωτερικής καύσης, σε μια προσπάθεια να δώσει “περισσότερο συναίσθημα” στους οδηγούς του.

Η λογική λέει πως το μοντέλο θα προσφέρεται και με κινητήρες βενζίνης, μιας και το νέο 2008 είναι διαθέσιμο και με τον 1.200άρη κινητήρα απόδοσης έως 155 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πως οι ευροεκλογές και οι αμερικάνικες εκλογές επηρεάζουν τα σχέδια της Alfa Romeo

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των εκλογών στις ΗΠΑ που θα καθορίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορούσαν να επηρεάσουν...

Τέλος οι Alfa Romeo Giulia/Stelvio Quadrifoglio από τις ΗΠΑ

Ο επικεφαλής της Alfa Romeo στη Βόρεια Αμερική, Larry Dominique, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin, ανακοίνωσε ότι οι Giulia Quadrifoglio και Stelvio...
Autoblog.gr