Μικρό ηλεκτρικό SUV από την Alfa Romeo το 2022

Σχετικά άρθρα

Το 2022 η Alfa Romeo θα βγάλει στην αγορά ένα μικρό αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα βασίζεται στην eCMP της PSA, την ίδια που χρησιμοποιούν τα Peugeot e-2008, DS3 Crossback E-Tense. Opel Corsa-e, Peugeot e-208, αλλά και το νέο Mokka-e.

Το μοντέλο της Alfa Romeo θα είναι δυνατότερο από το e-2008, το οποίο αποδίδει 136 άλογα με 260 Nm ροπής, ενώ θα φορά και μεγαλύτερη μπαταρία από 50 kWh, έτσι ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία.

Η Alfa Romeo θα εξοπλίσει το μοντέλο της με ψεύτικους ήχους από κινητήρες εσωτερικής καύσης, σε μια προσπάθεια να δώσει “περισσότερο συναίσθημα” στους οδηγούς του.

Η λογική λέει πως το μοντέλο θα προσφέρεται και με κινητήρες βενζίνης, μιας και το νέο 2008 είναι διαθέσιμο και με τον 1.200άρη κινητήρα απόδοσης έως 155 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ιταλική κυβέρνηση: Παράνομη η κατασκευή της Alfa Romeo Milano στην Πολωνία

Και ο "πόλεμος" λέξεων μεταξύ της εθνικιστικής ιταλικής κυβέρνησης, υπό την πρωθυπουργό Giorgia Meloni και της Stellantis καλά κρατεί, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται...