Ιδού η νέα BMW Σειρά 4

Σχετικά άρθρα

Απομένουν λιγότερο από 7 ώρες για τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Σειράς 4, αλλά πριν λίγα λεπτά διέρρευσαν επιπλέον επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου. Αυτή τη φορά βλέπουμε τη δεύτερη γενιά του μοντέλο και στην “απλή” μορφή της, καθώς το λευκό αυτοκίνητο δεν φέρει το M Performance πακέτο. Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδας, και μπορείς να την παρακολουθήσεις σε live stream μέσω του παρακάτω video.

https://youtu.be/HJAhJSlxYHA

Το μοντέλο διατηρεί την τεράστια μάσκα που είδαμε στο Concept 4, το πρωτότυπο της νέας Σειράς 4, με το μπροστά μέρος του μεσαίου coupe μοντέλου της γερμανικής εταιρίας να κυριαρχείται από αυτή τη μάσκα, με το το πλαίσιο της πινακίδας κυκλοφορίας να βρίσκεται στη μέση αυτής.

Σύμφωνα με την BMW η νέα 4-Series Coupe έχει βελτιωμένο πλαίσιο που επικεντρώνεται στις “συναρπαστικές οδηγικές επιδόσεις”, με το μοντέλο να είναι πιο αεροδυναμικό σε σύγκριση με τη Σειρά 3, όντως 5,7 εκατοστά πιο χαμηλό, με το κέντρο βάρους να είναι χαμηλότερο κατά 2,1 εκατοστά.

Σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη αρνητική γωνία κάμπερ των μπροστά τροχών και του μεγαλύτερου κατά 2,3 εκατοστά πίσω μετατρόχιου, η νέα 4-Series Coupe “προσφέρει βελτιωμένη αισθητή της οδικής συμπεριφοράς που αυξάνει σε αξιοσημείωτο βαθμό την ευελιξία και την πλευρική επιτάχυνση”, αναφέρει η BMW.

Παράλληλα η BMW υπόσχεται πως τα επίπεδα άνεσης θα παραμείνουν “σε άριστο βαθμό” κατά την διάρκεια των καθημερινών μετακινήσεων και των μεγάλων διαδρομών, με την ανάρτηση να έχει πιο σφιχτές ρυθμίσεις σε σχέση με αυτή της Σειράς 3.

Η ανάρτηση αποτελείται από εμπρός άξονα γονάτου ελατηρίου δύο συνδέσμων και πίσω άξονα πέντε συνδέσμων. Αμορτισέρ με απόσβεση ανάλογη της διαδρομής τους – που έκαναν το ντεμπούτο τους στη νέα BMW Σειρά 3 Sedan και προσφέρουν συνεχώς μεταβαλλόμενο, προοδευτικό έλεγχο απόσβεσης ανάλογα με τη διαδρομή του ελατηρίου – έχουν βελτιωθεί με κριτήριο τη σπορ οδήγηση.

Ειδικά κατασκευασμένες μπάρες θόλων εμπρός και ένα πρόσθετο πάνελ στο τροπέτο βελτιστοποιούν την ακρίβεια και απόκριση διεύθυνσης ενώ έχουν προστεθεί ενισχύσεις γύρω από τον πίσω άξονα, για αύξηση της ακαμψίας με σκοπό τη βελτιωμένη ευστάθεια σε ευθεία πορεία και πλευρική επιτάχυνση.

Η M440i xDrive Coupe θα φορά τον 3,0-λιτρο turbo εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 374 ίππων που θα κάνει χρήσης ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48 Volt. Αυτή αποτελείται από μια μίζα-γεννήτρια και μια μπαταρία, αποδίδοντας επιπλέον 11 άλογα που χρησιμοποιούνται κατά τις γρήγορες επιταχύνσεις από στάση και εν κινήσει.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic Sport και με το σύστημα τετρακίνησης xDrive. Η M440i θα φέρει επίσης το M Sport διαφορικό, τα M Sport φρένα και τις M ελαφριές ζάντες 18″.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...