Tesla Model 3 με ενεργοποιημένο το Autopilot πέφτει πάνω σε τουμπαρισμένο φορτηγό

Σχετικά άρθρα

Το ατύχημα συνέβη σήμερα, στις 6:40 το πρωί (τοπική ώρα), στον αυτοκινητόδρομο National Highway 1, κοντά στην περιοχή Zhongshan High Chiayi Water Section, στην Ταϊπέι της Ταϊβάν.

Ο οδηγός του λευκού Tesla Model 3 φέρεται να είχε ενεργοποιήσει το Autopilot, με το αυτοκίνητο να αδυνατεί να αναγνωρίσει το φορτηγό, το οποίο είχε τουμπάρει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, με αποτέλεσμα να “καρφωθεί” πάνω του.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας από το περιστατικό, με τους δύο οδηγούς να αρνούνται να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το ατύχημα θα μπορούσε εύκολα να αποφευχθεί αν ο οδηγός του Model 3 είχε την προσοχή του στον δρόμο, χωρίς αυτό να αφαιρεί την σοβαρή δυσλειτουργία του συστήματος ημι-αυτόνομης οδήγησης του Model 3.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 53χρονος οδηγός, Mr. Huang, ανέφερε ότι η λειτουργία Autopilot ήταν ενεργοποιημένη και ότι ταξίδευε με ταχύτητα 110 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...