Η Subaru παρουσίασε σήμερα στην Αμερική το ΜΥ2021 του Crosstrek (λέγε με XV), όπου προσθέτει στο crossover μοντέλο τις εκδόσεις Sport και Limited. Αυτές διαθέτουν κάτω από το καπό τον 2.5-λιτρο ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο boxer κινητήρα, απόδοσης 182 ίππων και 238 Nm ροπής.

Η ιαπωνική εταιρία συνεχίζει να προσφέρει το Crosstrek στις εκδόσεις Base και Premium, στις οποίες κινείται από τον 2,0-λιτρο ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο boxer κινητήρα, απόδοσης 152 ίππων και 197 Nm ροπής.

Ανεξαρτήτου έκδοσης και κινητήρα, το Crosstrek εφοδιάζεται στάνταρ με το σύστημα τετρακίνησης της Subaru (Symmetrical AWD) και το σύστημα Active Torque Vectoring, με τις εκδόσεις Sport και Limited να συνδυάζονται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο Lineartronic, συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).

Στον αισθητικό τομέα, το Crosstrek Sport διαθέτει επίσης μοναδικά εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία, όπως νέα πλαστικά προστατευτικά τόξα στα φτερά, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε σκούρο γκρι φινίρισμα και gunmetal φινίρισμα για την μπροστινή μάσκα και τους εξωτερικούς καθρέφτες.

Στην παλέτα των χρωμάτων του Crosstrek Sport υπάρχουν επτά επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των νέων Plasma Yellow Pearl και Horizon Blue Pearl.

Στο εσωτερικό, η Sport έκδοση διαθέτει ταπετσαρία StarTex με κίτρινες ραφές, καθώς και κίτρινες ραφές στο κεντρικό υποβραχιόνιο, στο τιμόνι, στο λεβιέ των ταχυτήτων, στο γείσο του ταμπλό οργάνων και στα πάνελ των θυρών.

Τέλος, η σουίτα EyeSight έχει βελτιωθεί με την προσθήκη του Advanced Adaptive Cruise Control με Lane Centering.