Η Katia Bassi, υπεύθυνη marketing και επικοινωνίας της Lamborghini, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι η ιταλική εταιρία δεν θα ξανά συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτων.

H Bassi είπε χαρακτηριστικά:

Αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε τις διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτων καθώς πιστεύουμε όλο και περισσότερο ότι το κλειδί είναι η δημιουργία μιας στενής σχέσης με τον πελάτη και τα μεγάλα σαλόνια αυτοκινήτου δεν είναι πλέον συμβατά με την φιλοσοφία μας.

Οι εκθέσεις αυτοκινήτων στην παραδοσιακή τους μορφή έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να δει νέα αυτοκίνητα και τεχνολογίες κάτω από την ίδια στέγη, όμως επιρροές όπως το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άλλαξαν ριζικά αυτό το ρόλο. Για αυτό το λόγο η Lamborghini έχει ανάγκη να επικεντρωθεί στους πελάτες της που θέλουν αποκλειστικότητα, εξατομίκευση και επαφή ένας-προς-έναν με τα αυτοκίνητα και το προσωπικό μας.

Αντ’αυτού, η Lamborghini θα οργανώνει ειδικές εκδηλώσεις σε ιδιαίτερες τοποθεσίες, που θα προσφέρουν ξεναγήσεις και εμπειρίες οδήγησης σε υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες της. Αυτό σημαίνει πως η Lamborghini Sian είναι μάλλον το τελευταίο μοντέλο από την Sant’Agata που είδαμε από κοντά σε μια έκθεση αυτοκινήτων, όταν έκανε το ντεμπούτο της στην Φρανκφούρτη το Σεπτέμβριο του 2019.