Το Top Gear κατέστρεψε αυτή τη Lamborghini Diablo κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σχετικά άρθρα

To BBC έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας, 29ης σεζόν του Top Gear και για το λόγο αυτό οι Chris Harris, Paddy McGuinness και Freddie Flintoff βρέθηκαν σήμερα στον εθνικό δρυμό Yorkshire Dales, στην Αγγλία.

Εκεί, οι τρεις παρουσιαστές οδηγούσαν μια Lamborghini Diablo, μια Ferrari F40 και μια Jaguar XJ220, αλλά σε κάποια στιγμή ο McGuinness είχε μια άτυχη στιγμή και βγήκε εκτός δρόμου, καταστρέφοντας την Diablo που δοκίμαζε.

Ένας εκπρόσωπος του BBC δήλωσε για το συμβάν:

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Top Gear στο βόρειο Yorkshire, ο παρουσιαστής Paddy McGuinness έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βγήκε από το δρόμο, σταματώντας σχεδόν ακαριαία. Ο Paddy μεταφέρθηκε γρήγορα στη βάση της μονάδας παραγωγής για ιατρικούς ελέγχους, χωρίς ωστόσο να έχει τραυματιστεί.

Στο ατύχημα δεν εμπλέκονταν άλλα οχήματα και η αστυνομία, η οποία παρακολουθούσε τα γυρίσματα, βρέθηκε γρήγορα στο τόπο του ατυχήματος για να βοηθήσει. Η ασφάλεια των εμπλεκομένων στο Top Gear είναι πάντα η προτεραιότητα της ομάδας παραγωγής και η ταχύτητα του αυτοκινήτου τη στιγμή του ατυχήματος ήταν εντός του ορίου των 60 μιλίων/ώρα (96 χλμ/ώρα) του δρόμου.

Ακολούθως, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του βόρειου Yorkshire, είπε:

Η αστυνομία ήταν παρούσα στο ατύχημα που αφορούσε μια Lamborghini Diablo, η οποίος συνετρίβη σε ένα χωράφι, αφού ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο της στον δρόμο B6255, κοντά στο Ribblehead, περίπου στις 15:00.

Οι Freddie Flintoff και Chris Harris πιστεύεται ότι δεν είχαν συμμετοχή στο ατύχημα και φαίνεται ότι Paddy δοκίμαζε μόνος του το αυτοκίνητο, όταν έχασε τον έλεγχο του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...