Η Rolls-Royce προσφέρει μια μινιατούρα της Cullinan, υπό κλίμακα 1:8, που ξεκινά από τις 17.000 δολάρια, αλλά η συγκεκριμένη κοστίζει 40.000 δολάρια. Όπως θα δεις στο video, οι λεπτομέρειες αυτής της μινιατούρας είναι εντυπωσιακές, με τις πόρτες να ανοίγουν, ενώ κάτω από το καπό υπάρχει ένα αντίγραφο του V12 κινητήρα.

Η μινιατούρα διαθέτει την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου έχουν χρησιμοποιηθεί πραγματικά υλικά και όχι πλαστικό.

Η συγκεκριμένη Rolls-Royce Cullinan μινιατούρα αποτελείται από περισσότερα από 1.000 χειροποίητα εξαρτήματα και απαιτεί περισσότερες από 450 ώρες για να κατασκευαστεί, κάτι που σύμφωνα με την εταιρία είναι λίγο πάνω από τον μισό χρόνο που απαιτεί μια κανονική Cullinan να βγει από το εργοστάσιο της εταιρίας

Η Rolls-Royce αναφέρει ότι η κατασκευή της μινιατούρας είναι αποκλειστικά χειροποίητη και σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, καθώς υπάρχουν περίπου 40.000 χρώματα για να επιλέξει, ενώ φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να αναπαράγει το ακριβές spec του αυτοκίνητου που έχει στην κατοχή του ο ιδιοκτήτης.