Τρομακτική κατάρρευση γέφυρας, κατά τη διάρκεια διάσχισης της από φορτηγό

Σχετικά άρθρα

Αν έχεις υψοφοβία ή ακροφοβία καλύτερα να μην δεις το παρακάτω video, καθώς είναι σίγουρο ότι θα σου έρθει στο μυαλό την επόμενη φορά που θα περάσεις από μια γέφυρα με το αυτοκίνητο σου ή με κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή στο Uttarakhand, μια επαρχία στη βόρεια Ινδία, που δεν απέχει πολύ από τα σύνορα της Κίνας.

Όπως θα δεις, το φορτηγό είχε ένα εκσκαφέα στην πλατφόρμα του, με το συνολικό βάρος να ήταν αρκετά μεγαλύτερο από το ανώτατο επιτρεπτό για την διάσχιση της γέφυρας, με την τελευταία να βρίσκεται στον δρόμο Dhapa-Milam Road, στην κοιλάδα Lilam Johar Valley.

Το αποτέλεσμα ήταν η κατάρρευση της σιδερένιας γέφυρας, με τα δύο οχήματα να πέφτουν βαθιά στο φαράγγι. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, κανείς δεν έχασε τη ζωή του, αλλά οι επιβαίνοντες του φορτηγού έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...