Επίσημο: Ford F-150 2021

Σχετικά άρθρα

Η Ford παρουσίασε το νέο F-150 το οποίο αποκτά αλλαγές τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό. Το σώμα του F-150 είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου “στρατιωτικής ποιότητας” και διαθέτει νέα LED φωτιστικά σώματα, νέο καπό, νέους προφυλακτήρες, νέα φτερά, νέες ζάντες, με την μπροστά γρίλια να προσφέρεται σε 11 διαμορφώσεις.

Η Μπλε Οβάλ εταιρία αναφέρει πως το F-150 είναι πιο αεροδυναμικό από ποτέ, με την γρίλια να είναι ενεργή και να να διαθέτει στοιχεία που ανοιγοκλείνουν. Στο εσωτερικό υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 8″ ή 12,3″, αλλά και μια νέα οθόνη αφής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 8″ ή 12″. Υπάρχει νέο τιμόνι, νέος επιλογέας αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, νέοι αεραγωγοί ενώ και ο σχεδιασμός των διακοπτών του συστήματος του κλιματισμού είναι διαφορετικός. Επίσης διαθέτει πιο άνετα καθίσματα, με τη κεντρική κονσόλα ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα να μπορεί να δημιουργήσει μια “επιφάνεια εργασίας”.

Υπάρχουν δύο ηχοσυστήματα Bang & Olufsen, ένα με 8 και ένα με 18 ηχεία, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 να υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις και να είναι συμβατό με Apple CarPlay, Android Auto, SYNC AppLink, Waze και Ford+ Alexa.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, το νέο F-150 εφοδιάζεται με το Ford Co-Pilot360 2.0 που διαθέτει τα Pre-Collision Assist με Automatic Emergency Braking και Pedestrian Detection, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμική υποβοήθηση, αυτόματη ενεργοποίηση μεγάλης σκάλας και το Active Drive Assist.

Επίσης διαθέτει μια γεννήτρια που παρέχει 2 έως 7,2 kW. Η πίσω πόρτα έχει ενσωματωμένο χάρακα, υποδοχή για την τοποθέτηση κινητού, θήκες για μολύβια αλλά και θήκη για την τοποθέτηση μπουκαλιού/ποτηριού.

Το νέο F-150 θα προσφέρεται με 4 κινητήρες βενζίνης. Με τον V6 3,3-λίτρων απόδοσης 290 ίππων, με τον V6 2,7-λίτρων EcoBoost απόδοσης 325 ίππων, με τον V6 3,5-λίτρων EcoBoost απόδοσης 375 ίππων, αλλά και με τον 5,0-λίτρων V8 απόδοσης 395 ίππων.

Επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του θα είναι διαθέσιμη και μια υβριδική έκδοση η οποία ονομάζεται PowerBoost και συνδυάζει τον V6 3,5-λίτρων κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 47 ίππων. Συνδυαστικά αποδίδει τουλάχιστον 420 άλογα. Διαθέσιμος και ο 3,0-λιτρος PowerStroke V6 diesel κινητήρας απόδοσης 250 ίππων. Μέσα στο 2021 θα παρουσιαστεί η Raptor έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Ford κατοχύρωσε το όνομα RS200

Η Ford υπέβαλε αίτηση στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να κατοχυρώσει το όνομα RS200, αναζωπυρώνοντας τις φήμες για ένα νέο σπορ...

Η απόκτηση του Ford Puma έγινε πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ

Η Ford ανακοίνωσε το νέο καινοτόμο πρόγραμμα της, με την ονομασία Ford Value, το οποίο έρχεται να αναδείξει την ευκολία και τα οφέλη που...

Η Ford θα δώσει 365 εκατ. δολάρια για την αποφυγή επιβολής τελωνειακών κυρώσεων στις ΗΠΑ

Η Ford συμφώνησε σε έναν από τους μεγαλύτερους διακανονισμούς τελωνειακών κυρώσεων στην πρόσφατη ιστορία των ΗΠΑ, συμφωνώντας να πληρώσει 365 εκατομμύρια δολάρια σε μία...

Απεργία προμηθευτών διακόπτει την παραγωγή του Ford Focus στη Γερμανία

Η Ford αναγκάστηκε να σταματήσει την παραγωγή στο εργοστάσιο της στο Saarlouis της Γερμανίας, εξαιτίας της απεργίας τοπικών προμηθευτών που διέκοψε τις παραδόσεις ανταλλακτικών. Σύμφωνα...
Autoblog.gr