Σύντομα θα εμφανίζονται τα φανάρια στο Google Maps

Σχετικά άρθρα

Με την κυκλοφορία του iOS 13 τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι Χάρτες της Apple πρόσθεσαν την εμφάνιση των πινακίδων STOP και των φαναριών, διευκολύνοντας την επιλογή της κατάλληλης διαδρομής για τον προορισμό σου. Σύντομα, όμως, θα δούμε να κάνει κάτι αντίστοιχο και η Google στου δικούς της Χάρτες, καθώς ορισμένοι χρήστες Android συσκευών έχουν αρχίσει να βλέπουν τα φανάρια σε δρόμους της Αμερικής.

Τα φανάρια εμφανίζονται τόσο κατά την περιήγηση στο Google Maps, όσο και στη λειτουργία πλοήγησης. Τα φανάρια είναι ορατά στην έκδοση 10.44.3 των Google Maps, αλλά δεν εμφανίζονται στην έκδοση 10.45.0 beta, κάτι που σημαίνει ότι η Google δοκιμάζει τη λειτουργία εμφάνισης φαναριών σε μικρές ομάδες χρηστών, και θα τη λανσάρει σταδιακά.

Η εμφάνιση των φαναριών είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για όποιον θέλει να αποφύγει δρόμους που έχουν φανάρια, που συνήθως δημιουργούν κυκλοφοριακή συμφόρηση.

ΠηγήDroidLife

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...