Ο Vettel εξετάζει την πρόταση της Aston Martin για το 2021 [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι Ferrari και Sebastian Vettel δεν θα συνεχίσουν μαζί για το 2021, οι φήμες για την επόμενη ομάδα που θα εντάξει τον Γερμανό πιλότο στο δυναμικό της “δίνουν και παίρνουν”. Απ’ότι φαίνεται η Mercedes και η Red Bull έχουν κλείσει την πόρτα τους στον Γερμανό και κάτι ανάλογο είχε δείξει ότι έχει κάνει και η Racing Point, η οποία από του χρόνου θα ονομαστεί Aston Martin.

Σύμφωνα με γερμανικό μέσο, που συνήθως είναι καλά ενημερωμένο για τα σχέδια του Vettel, ο Γερμανός έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τον Lawrence Stroll, όντας σε προχωρημένες συζητήσεις με την Aston Martin, ώστε να χτιστεί το δυνατότερο δυνατό πακέτο για την είσοδο της Aston Martin στην F1.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Vettel θα πάρει την θέση του Sergio Perez, παρότι ο Μεξικανός έχει συμβόλαιο με την ομάδα ως το τέλος του 2021, καθώς ο Lance Stroll είναι ο γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας και θεωρείται απίθανο να “κουνηθεί”. Στο συμβόλαιο του Perez υπάρχει ρήτρα αποζημίωσης, που μπορεί να ενεργοποιηθεί από την Racing Point μέχρι τις 31 Ιουλίου, και δεν ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Ανανέωση: Φήμες αναφέρουν ότι στις 2 Αυγούστου, την Κυριακή του Βρετανικού GP στο Silverstone, θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Vettel στην Aston Martin, με τον Sergio Perez να έχει ανοιχτές συνομιλίες με τις Haas και Alfa Romeo, ήδη από τον Ιούνιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...