Η Red Bull απορρίπτει κατηγορηματικά τις φήμες επιστροφής του Vettel. Όχι και από την Racing Point

Σχετικά άρθρα

Χθες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Sebastian Vettel να επιστρέφει στην Red Bull, αλλά ο Christian Horner έβαλε οριστικό τέλος στη συγκεκριμένη φήμη, ξεκαθαρίζοντας πως ο Vettel δεν βρίσκεται στα πλάνα της αυστριακής ομάδας. Συγκεκριμένα είπε:

Περάσαμε υπέροχα με τον Seb. Θα είναι πάντα μέρος της ιστορίας μας. Δεν περιμέναμε να είναι ελεύθερος του χρόνου και έτσι δεσμευθήκαμε με τους υπάρχοντες οδηγούς μας. Πιστεύουμε πως έχουμε ένα υπέροχο δίδυμο με τον Max και τον Alex, με τους δυο τους να έχουν υπέροχες δυνατότητες για το μέλλον.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε τον Seb στην ομάδα. Αυτό είναι ένα κατηγορηματικό όχι, κάτι που ο Sebastian νομίζω πως το γνωρίζει.

Οι δηλώσεις του Horner έκλεισαν την πόρτα της Red Bull στον 33χρονο Vettel, ο οποίος βλέπει να μειώνονται οι πιθανότητες να παραμείνει στην Formula 1, αφού και η Racing Point ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται γι’αυτόν.

Είναι κολακευτικό ότι όλοι πιστεύουν ότι ένας 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πρέπει να έρθει στην ομάδα μας, ίσως γιατί το μονοθέσιο φέτος είναι λίγο πιο γρήγορο.

Έχουμε μακροχρόνια συμβόλαια με τους δύο οδηγούς μας, οπότε είναι λογικό να μην έχουμε χώρο για τον Vettel.

δήλωσε ο επικεφαλής της Racing Point, Otmar Szafnauer.

Το μόνο σενάριο που απομένει είναι να γίνει η ανατροπή και ο Vettel να πάει στην Mercedes, αλλά για την ώρα αυτό δείχνει όλο και λιγότερο πιθανό να συμβεί, αφού αρκετά στελέχη της γερμανικής ομάδας δηλώνουν πως θα συνεχίσουν με τους Hamilton και Bottas, ακόμη και αν οι δύο πιλότοι δεν έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής νέα συμβόλαια, με τα εν ενεργεία συμβόλαιά τους να λήγουν στο τέλος του έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα