Επίσημο: Russel και Latifi ανανέωσαν με Williams για το 2021

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα της Williams μόλις ανακοίνωσε ότι ο George Russell και ο Nicholas Latifi θα είναι το οδηγικό της δίδυμο και για το το 2021. Ήταν γνωστό ότι ο Russell είχε υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την βρετανική ομάδα, το οποίο πλέον επεκτείνεται μέχρι και το τέλος του 2021, αλλά υπήρχε όρος στο συμβόλαιο του, που έλεγε ότι ο νεαρός Βρετανός, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στη Mercedes, μπορούσε να φύγει από την Williams αν είχε πρόταση από την πρωταθλήτρια γερμανική ομάδα.

Ο Russell είχε δηλώσει παλιότερα ότι το μέλλον του ήταν στα χέρια της Claire Williams, καθώς αυτός πίεσε να πάρει μια ευκαιρία στη Mercedes. Ωστόσο, ο Russell επιβεβαίωσε από την Ουγγαρία ότι θα παραμείνει στην ομάδα του Grove και για το 2021.

Ο teammate του Russel, Nicholas Latifi αποκάλυψε επίσης ότι θα παραμείνει με την ομάδα την επόμενη χρονιά αφού πιστεύεται ότι έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr