Η Nissan σχεδιάζει μείωση της παραγωγής κατά 30% έως τον Δεκέμβριο

Σχετικά άρθρα

Η Nissan σχεδιάζει να μειώσει κατά περίπου 30% την παγκόσμια παραγωγή αυτοκινήτων της μέχρι τον Δεκέμβριο, καθώς η πτώση στη ζήτηση των μοντέλων της, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, περιπλέκει τις προσπάθειές της να ανακάμψει σε επίπεδο κερδοφορίας.

Συγκεκριμένα η Nissan σχεδιάζει να παράγει 2,6 εκατ. αυτοκίνητα την περίοδο μεταξύ Απριλίου και Δεκεμβρίου, έναντι 3,7 εκατ. που κατασκεύασε την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες αφού τα εργοστάσια έκλεισαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Οι εκθέσεις αυτοκινήτων επίσης έκλεισαν σε πολλές χώρες, καταβαραθρώνοντας τις πωλήσεις αυτοκινήτων από τον Μάρτιο έως τον Μάιο, παρόλο που τον Ιούνιο η πτώση αυτή επιβραδύνθηκε.

ΠηγήReuters.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...