Στη Γερμανία μπορείς να πάρεις το Renault Zoe εντελώς δωρεάν

Σχετικά άρθρα

Αμέσως μετά τη χαλάρωση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας για την μη διάδοση του νέου κορωνοϊού, η Γερμανία ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος του 2021 θα επιδοτεί με 6.000 ευρώ την αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αξίας έως 40.000 ευρώ και σε συνδυασμό με τα 3.000 ευρώ που δίνουν ως επιδότηση οι αυτοκινητοβιομηχανίες, το συνολικό όφελος για την αγορά ενός ηλεκτρικού μοντέλου με αξία έως 40.000 ευρώ φτάνει τα 9.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τους όρους που έχει βάλει η Γερμανία, οι αγοραστές δεν είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουν την επιδότηση αποκλειστικά για την αγορά αυτοκινήτου, καθώς μπορούν να τη διαθέσουν και για την αποπληρωμή του μηνιαίου ποσού σε περίπτωση leasing κάποιου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

H εταιρία Autohaus Koenig, η οποία διαθέτει πάνω από 50 αντιπροσωπείες στην επικράτεια της χώρα, προσφέρει το καινούριο Renault Zoe με διετή μίσθωση, με συνολικό κόστος 6.000 ευρώ, ήτοι εντελώς δωρεάν με χρήση της επιδότησης της Γερμανικής κυβέρνησης. Στις 20 πρώτες ημέρες μετά την ανακοίνωση της προσφοράς, η Autohaus Koenig δέχτηκε 3.000 αιτήσεις ενδιαφέροντος, ενώ περίπου 300 άτομα υπέγραψαν συμβόλαιο μίσθωσης του αμιγώς ηλεκτρικού γαλλικού μοντέλου.

Ο Wolfgang Huber, της Autohaus Koenig, έγραψε στο Facebook:

Αν είχαμε περισσότερους υπαλλήλους στο τμήμα πωλήσεων, θα είχαμε πουλήσει ακόμη περισσότερο. Περιμέναμε αύξηση των πωλήσεων με τις επιδοτήσεις, αλλά αυτή η πορεία μας εξέπληξε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...