Η BMW Individual μας δείχνει τη M340i xDrive Touring First Edition

Σχετικά άρθρα

Με αφορμή την εκκίνηση των πωλήσεων της M340i xDrive Touring στην Ευρώπη, το τμήμα BMW Individual μας παρουσιάζει την έκδοση First Edition, η παραγωγή της οποίας θα περιοριστεί σε 340 μονάδες παγκοσμίως.

Η M340i xDrive Touring First Edition διαθέτει πρακτικά όλα τα M Performance αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα για το μοντέλο, όπως και τα laser φωτιστικά σώματα, ενώ είναι βαμμένο στο γκρι ματ (BMW Individual Frozen Dark Grey) χρώμα.

Οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες στο περίγραμμα των θυρών, στη μάσκα και στον πίσω προφυλακτήρα είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα, με το αυτοκίνητο να πατάει σε 19άρες ζάντες. Αυτές αφήνουν “εκτεθειμένα” τα μεγάλα M Performance Sports φρένα, με τις δαγκάνες να είναι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα. Στο εσωτερικό, υπάρχουν μπλε/άσπρες δερμάτινες επενδύσεις, με πορτοκαλί ραφές για αντίθεση.

Μηχανικά και μέχρι την παρουσίαση της νέας M3 τον Σεπτέμβριο, η κορυφαία μέχρι σήμερα έκδοση της νέας Σειράς 3 είναι η M340i. Κάτω από το καπό διαθέτει έναν 3,0-λιτρο turbo κινητήρα, απόδοσης 374 ίππων και 500 Nm ροπής.

Αυτός συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 4,4 δευτερόλεπτα, έχοντας μέση κατανάλωση 7,5 λίτρα/100 χλμ και εκπομπές CO2 172 γρ/χλμ. Ακόμα, διαθέτει σπορ σχεδίασης προφυλακτήρες, νέα γρίλια, μεγάλες ζάντες και αναβαθμισμένα φρένα με δίσκους 348 mm μπροστά και 345 mm πίσω, με τετραπίστονες και μονοπίστονες δαγκάνες αντίστοιχα.

Πως την βρίσκεις;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...