Αυτό είναι το Kia Stinger facelift

Σχετικά άρθρα

Το ανανεωμένο Stinger δοκίμαζε χωρίς καμουφλάζ η Kia στους δρόμους της Νοτίου Κορέας και έτσι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του μοντέλου που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι αλλαγές του facelift δεν είναι δραστικές, αλλά υπάρχουν μικρές αισθητικές παρεμβάσεις, με τον εξοπλισμό του μοντέλου να είναι πλουσιότερος, ενώ μηχανικά αναμένεται να είναι δυνατότερο.

Το μοντέλο αποκτά νέα LED φωτιστικά σώματα, με το facelift του Stinger να μην φορά τον 3,5-λίτρων V6 κινητήρα του νέου Genesis G80. Αντ’αυτού, θα δυναμώσει ο 3,3-λίτρων turbo V6 κινητήρας που υπάρχει σήμερα κάτω από το καπό του μοντέλου, ώστε να αποδίδει 373 άλογα με 510 Nm ροπής.

Ο 2,0-λίτρων turbo κινητήρας θα αντικατασταθεί από τον 2,5-λίτρων Smartstream T-GDI απόδοσης 304 ίππων με 430 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο οθόνη αφής 10,25″, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, νέες επενδύσεις και νέα διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...