Η Kia ανακοίνωσε πως το ανανεωμένο Stinger θα φορά τον T-GDi V6 3,3 λίτρων κινητήρα που δυνάμωσε κατά 2 άλογα και πλέον αποδίδει 373, ενώ απόκτησε και νέα εξάτμιση με σύστημα βαλβίδων. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το ανανεωμένο Stinger φέρει μικρές αισθητικές παρεμβάσεις, όπου στο μπροστινό μέρος, η Kia έχει τοποθετήσει νέους ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα πολύπλευρων ανακλαστήρων, που ενσωματώνουν τα LED φώτα ημέρας. Οι νέοι προβολείς είναι ελαφρώς σκουρόχρωμοι, σε σχέση με το pre-facelift Stinger και δίνουν στο σπορ sedan μια πιο δυναμική εμφάνιση.

Στο προφίλ οι μόνες αλλαγές εντοπίζονται στα νέα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου, οι οποίες προσφέρονται σε 18 και 19 ίντσες. Περνώντας στο πίσω μέρος, διακρίνονται τα νέα γραφικά για τα φωτιστικά σώματα, καθώς και η LED μπάρα που ενώνει τα δύο άκρα. Ακόμα, προαιρετικά υπάρχουν χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης και διαχύτης “επιδόσεων”.

Ο εξοπλισμός του μοντέλου είναι πλουσιότερος και στο εσωτερικό συναντάμε νέα οθόνη αφής 10,25″, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, νέες επενδύσεις, νέα διακοσμητικά. Επιπλέον, υπάρχουν νέα χρώματα για τις ραφές, ενώ η Kia έχει προσθέσει κρυφό φωτισμό, επιτρέποντας στον οδηγό να επιλέξει μια από τις 64 διαθέσιμες αποχρώσεις τις επιλογής του, ανάλογα τη διάθεση του.