Η Audi ζήτησε συγνώμη γι’αυτήν την διαφήμιση της

Σχετικά άρθρα

Η Audi δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία-διαφήμιση στον λογαριασμό της στο Twitter θέλοντας να διαφημίσει το Audi RS4. Στη φωτογραφία πρωταγωνιστεί ένα μικρό κοριτσάκι που ακουμπά πάνω στο RS4 και στο δεξί της χέρι κρατά μια μπανάνα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έκριναν πως η φωτογραφία είναι “σεξουαλικά προκλητική και αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα”, ενώ το γεγονός πως το κοριτσάκι βρίσκεται στη μάσκα του αυτοκινήτου, το κάνει μη ορατό από την θέση του οδηγού, με την στάση του κοριτσιού “να είναι απειλητική για την ζωή του”.

Η Audi συνόδευσε την φωτογραφία με το σλόγκαν “Άσε την καρδιά σου να χτυπήσει πιο γρήγορα, σε κάθε επίπεδο” και αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν πως:

Η εικόνα ενός παιδιού με μπανάνα στο στόμα και πολυτελές αυτοκίνητο, είναι τόσο λάθος σε κάθε επίπεδο.

Ένα κοριτσάκι με φαλλικό σύμβολο στο χέρι της. Μάλιστα..

Ας συνοψίσουμε: Κόκκινο=ερωτισμός, σπορ αμάξι= υποκατάστατο ισχύος, μίνι φούστα με animal print= σεξ απίλ, μπανάνα= φαλλικό σύμβολο. Αλλά σίγουρα είναι όλα απλώς συμπτωματικά…

ήταν μερικά από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Audi η οποία ζήτησε συγνώμη, γράφοντας:

Σας ακούμε και ας το ξεκαθαρίσουμε: Νοιαζόμαστε για τα παιδιά. Το Audi RS4 είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης και ασφαλείας συμπεριλαμβανομένου του συστήματος αυτόνομης πέδησης σε περίπτωση ανάγκης. Για αυτό και το παρουσιάσαμε με διάφορα μέλη μιας οικογένειας στη διαφημιστική καμπάνια.

Ελπίζαμε πως θα μπορούσαμε να μεταδώσουμε αυτά τα μηνύματα, δείχνοντας πως ακόμα και οι πιο αδύναμοι συμμετέχοντες μπορούν να χαλαρώσουν με την τεχνολογία RS. Αυτό ήταν λάθος! Η Audi δεν σκόπευε ποτέ να πληγώσει τα συναισθήματα κανενός.

Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη για αυτή την εικόνα που δεν είχε ευαισθησία, και σας διαβεβαιώνουμε πως δεν θα χρησιμοποιηθεί ξανά στο μέλλον. Επίσης θα κάνουν άμεσα εσωτερική έρευνα για το πώς αυτή η καμπάνια δημιουργήθηκε και αν οι μηχανισμοί ελέγχου απέτυχαν σε αυτή την περίπτωση.

Διάβασε επίσης

Η Volkswagen απέσυρε διαφήμιση του Golf που θεωρήθηκε ρατσιστική

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα