Αμφίβολο το μέλλον του VW Passat Alltrack

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του 2015 η Volkswagen παρουσίασε την τελευταία γενιά -B8- του Passat, και λίγο αργότερα την Alltrack έκδοση του. Η τελευταία συνέχισε να υφίσταται και μετά το facelift του μοντέλου, που έγινε το Φεβρουάριο του 2019, αλλά φαίνεται ότι οι χαμηλές του πωλήσεις θα αναγκάσουν τη γερμανική εταιρία να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον του.

Η Volkwagen Αγγλίας αποφάσισε να αφαιρέσει το Passat Alltrack από τον τιμοκατάλογο της, καθώς οι Βρετανοί επιλέγουν τα crossover and SUV μοντέλα που προσφέρει η εταιρία.

Κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και στην αγορά της χώρας μας, με την εισαγωγική εταιρία να το φέρνει στην Ελλάδα μέχρι και το 2018, καθώς έκτοτε δεν είναι διαθέσιμο. Ωστόσο σε άλλες αγορές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, διατίθεται κανονικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...