Η επιλογή της Koenigsegg Jesko με “γυμνό carbon” κοστίζει 443.400 δολάρια

Σχετικά άρθρα

Η Koenigsegg έχει ανεβάσει στον “αέρα” τον configurator της Jesko και για να μπορέσει κάποιος να έχει πρόσβαση σε αυτόν και να “παίξει” με τις επιλογές θα πρέπει να είναι ένας από τους 125 ανθρώπους που θα την αποκτήσουν, καθώς μόνο τότε η σουηδική εταιρία δίνει ένα username και έναν κωδικό πρόσβασης.

Ο επιχειρηματίας και συλλέκτης Manny Khoshbin είναι ένας από αυτούς και αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία του customization της Jesko του στο YouTube.

Μέσω του παραπάνω video, μαθαίνουμε επίσης πόσο κοστίζουν μερικές προαιρετικές επιλογές. Αυτό που τράβηξε την προσοχή μας ήταν το γυμνό σώμα από ανθρακονήματα, το οποίο από μόνο του ανεβάζει την τιμή του σουηδικού hypercar κατά 443.400 δολάρια!

Οι αγοραστές της Jesko μπορούν επίσης να ζητήσουν από την Koenigsegg να βάψει το carbon σώμα σε πράσινη, μπλε, κόκκινη ή μοβ απόχρωση, με το κόστος της επιλογής να είναι 346.100 δολάρια. Το χρώμα αμαξώματος Apple Red και το Sweet Mandarin Candy κοστίζουν 63.300 δολάρια, τα περλέ χρώματα κοστίζουν 24.800 δολάρια, τα μεταλλικά χρώμα 13.900 δολάρια, ενώ η Koenigsegg προσφέρει μερικά “δωρεάν” βασικά εξωτερικά χρώματα.

Πέρα από αυτές τις ακριβές επιλογές βαφής (ή χωρίς χρώμα), υπάρχουν πρόσθετοι τρόποι για να προσωποποιήσεις μια Jesko προσθέτοντας κεντρική λωρίδα, βάφοντας σε άλλο χρώμα το πίσω πτερύγιο και επιλέγοντας ανάμεσα σε τροχούς αλουμινίου ή από carbon. H πιο ακριβή επιλογή είναι προφανώς οι δεύτερες, όπου μαζί με τα ελαστικά Michelin Cup 2R, η τετράδα κοστίζει 110.700 δολάρια.

Σύμφωνα με το video, το κόστος της Jesko του Khoshbin ανήλθε σε 3.419.000 δολάρια, αλλά ο Ιρανός επιχειρηματίας “έπαιξε” και με τον configurator της Jesko Absolut, φτάνοντας το κόστος της στα 4.081.050 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Koenigsegg επιστρέφει στο Nurburgring

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της με την Koenigsegg One:1 στη διαβόητη γερμανική πίστα, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο...