Τα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Subaru έως το 2023

Σχετικά άρθρα

Η Subaru ετοιμάζει αρκετά νέα μοντέλα και σύμφωνα με μια διαφάνεια παρουσίασης που διέρρευσε, μέσα στο φθινόπωρο του έτους θα ξεκινήσει η παραγωγή του ανανεωμένου Crosstrek, ενώ την άνοιξη του 2021 θα κυκλοφορήσουν οι Wilderness εκδόσεις των Forester και Outback.

Διάβασε επίσης

Με 2,4-λίτρων turbo κινητήρα 400 ίππων το νέο Subaru WRX STI

Τότε θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται το νέο BRZ, αλλά και το ανανεωμένο Forester, ενώ το φθινόπωρο του 2021 θα ξεκινήσει η παραγωγή του νέου WRX, με την STI έκδοση του να αναμένεται έναν χρόνο μετά.

Την άνοιξη του 2022 η Subaru θα ξεκινήσει να κατασκευάζει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, ένα ηλεκτρικό crossover που θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Toyota και που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομαστεί Evoltis.

Διάβασε ακόμη

Το ηλεκτρικό SUV της Subaru θα ονομαστεί Evoltis

Το καλοκαίρι του 2022 θα δούμε τις ανανεωμένες εκδόσεις των Ascent, Legacy και Outback, στις αρχές του 2023 θα κυκλοφορήσουν τα ανανεωμένα Impreza και Crosstrek, ενώ λίγο αργότερα θα δούμε και την Wilderness έκδοση του Crosstrek.

ΠηγήGr86.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...