Με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει ακυρώσει αρκετούς από τους φετινούς αγώνες, οι ιθύνοντες της Formula 1 εξετάζουν το ενδεχόμενο να διεξαχθούν Grand Prix στη πίστα της Κωνσταντινούπολης και σε αυτή της Χερέθ στην Ισπανία, τον Νοέμβριο.

Η Liberty Media έχει έρθει σε επαφή με τους Τούρκους, οι οποίοι ισχυρίζονται πως η πίστα χρειάζεται ελάχιστες επισκευές προκειμένου να μπορέσει ξανά να φιλοξενήσει έναν αγώνα της Formula 1. Τελευταία φορά που είδαμε GP της Formula 1 στη πίστα της Κωνσταντινούπολης ήταν το 2011, με την πίστα της Χερέθ να έχει φιλοξενήσει τελευταία φορά ένα GP της F1 το μακρινό 1997. Ωστόσο από τότε σε αυτή, έχουν διεξαχθεί αρκετές δοκιμές, με τις πιο πρόσφατες να είναι το 2015.

Η διοργανώτρια αρχή της Formula 1 έχει δηλώσει επανειλημμένως πως θέλει φέτος να διεξάγει 15 με 18 αγώνες, γι’αυτό πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα δούμε αγώνες φέτος στην Imola, στο Nurburgring, στο Portimao, στο Mugello και στο Sochi. Μέχρι σήμερα η Liberty Media έχει ανακοινώσει την διεξαγωγή 13 αγώνων. Αν προστεθούν οι αγώνες σε Κωνσταντινούπολη και Χερέθ, το νούμερο θα αυξηθεί στους 15 και μαζί με τα δύο τελευταία GP σε Μπαχρέιν και Άμπου Ντάμπι, τα οποία θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο και θα κλείσουν την σεζόν, το σύνολο των φετινών Grand Prix θα ανέλθει στους 17.