Η McLaren γίνεται η πρώτη ομάδα που υπογράφει τη νέα Συμφωνία Ομονοίας της Formula 1

Σχετικά άρθρα

Η McLaren ανακοίνωσε ότι υπέγραψε τη νέα Συμφωνία Ομονοίας της Formula 1, η οποία έχει ως στόχο να κάνει το άθλημα περισσότερο θεαματικό και ανταγωνιστικό. Με την υπογραφή της, η McLaren θα αγωνίζεται στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα έως -τουλάχιστον- και το 2025.

Ο CEO της McLaren Racing, Zak Brown, δήλωσε χαρακτηριστικά:

H Formula 1 έκανε μια ακόμη σημαντική πρόοδο στο δρόμο προς ένα βιώσιμο, ισχυρό μέλλον με τη νέα συμφωνία. Αυτή είναι η σωστή συμφωνία την κατάλληλη στιγμή για το άθλημα, τους ιδιοκτήτες του, τις ομάδες και κυρίως τους οπαδούς.

Ένα πιο δίκαιο άθλημα είναι καλύτερο για όλους: μεγαλύτερη ισορροπία στην κατανομή των εσόδων μεταξύ όλων των ομάδων και σαφέστερη, απλούστερη διακυβέρνηση που περιορίζει τα κεκτημένα συμφέροντα και δίνει προτεραιότητα στο άθλημα. Αυτή η Συμφωνία θα κάνει τους κατασκευαστές της F1 πιο ισχυρούς μακροπρόθεσμα.

Η νέα συμφωνία συμπληρώνει και βασίζεται στο υπέροχο έργο της F1, της FIA και όλων των ομάδων κατά τους τελευταίους μήνες σχετικά με τους μελλοντικούς οικονομικούς, τεχνικούς και αθλητικούς κανονισμούς.

Όλοι έπρεπε να κάνουν υποχωρήσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι μια πιο ανταγωνιστική, συναρπαστική και ακμάζουσα Formula 1 για τις μελλοντικές γενιές, η οποία με τη σειρά της εξασφαλίζει ένα υγιές άθλημα τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους οπαδούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...