Η BMW M8 Gran Coupe έγινε Safety Car στο MotoGP. O Miguel Oliveira πήρε δώρο μια νέα M4

Σχετικά άρθρα

Όπως διάβασες την προηγούμενη εβδομάδα, η BMW παρουσίασε στον αγώνα της Στυρίας του Moto GP στο Red Bull Ring τις νέες M4 Coupe και M4 GT3, φορώντας αγωνιστικό καμουφλάζ.

Εκτός αυτού, όμως, η γερμανική εταιρία έδειξε και το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας για το πρωτάθλημα, συνεχίζοντας τη μακρά συνεργασία της με το MotoGP. Το νέο safety car του θεσμού είναι η BMW M8 Gran Coupe, με το αυτοκίνητο να είναι βαμμένο σε λευκό και μαύρο χρώμα με κόκκινες, μπλε και γαλάζιες λεπτομέρειες.

Φορά σχεδόν όλα τα M Performance Parts, ανάμεσά τους carbon γρίλια, carbon εισαγωγές αέρα, carbon πλαϊνές ποδιές, carbon διαχύτη και carbon αεροτομή. Από carbon είναι κατασκευασμένες και οι απολήξεις των εξατμίσεων, με την εξάτμιση να είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο.

Σε σχέση με την απλή M8, η M8 MotoGP Safety Car έχει μεγαλύτερο, ειδικά σχεδιασμένο, μπροστά splitter, bucket καθίσματα, LED φώτα στην οροφή, roll cage, και μπλε LED φώτα στη μάσκα.

Τέλος, ο νικητής του χθεσινού αγώνα ήταν ο Miguel Oliveira, με τον 25χρονο Πορτογάλο να γίνεται ο πρώτος οδηγός που βραβεύεται με την παράδοση ενός αυτοκινήτου, καθώς η BMW M ήταν ο χορηγός τίτλου του Moto GP της Στυρίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Oliveira κέρδισε μια νέα M4.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...