Η Rolls Royce ανακοίνωσε σήμερα ότι τα αποκαλυπτήρια της νέας Ghost θα γίνουν την 1η Σεπτεμβρίου, και παράλληλα έδωσε μια νέα teaser φωτογραφία από το εσωτερικό του μοντέλου. Αυτή μας δείχνει την πλευρά του συνοδηγού, όπου η βρετανική εταιρία την επενδύει με μία φωτιζόμενη φάσα, που αναγράφει το όνομα του αυτοκινήτου και το περιβάλλει με “αστέρια”.

Σύμφωνα με τη Rolls Royce, η “Illuminated Fascia” χρειάστηκε δύο χρόνια εξέλιξης και περισσότερες από 10.000 εργατοώρες, ώστε να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, το λογότυπο της Ghost περιβάλλεται από περισσότερα από 850 “αστέρια”, τα οποία δεν εμφανίζονται όταν το αυτοκίνητο δεν λειτουργεί.

Εξηγώντας πως γίνεται αυτό, η βρετανική εταιρία αναφέρει ότι χρησιμοποιούνται τρία στρώματα σύνθετων υλικών. Το πρώτο είναι ένα υπόστρωμα σε Piano black, το οποίο είναι χαραγμένο με λέιζερ και ουσιαστικά είναι η βάση για να επιτρέψει στο φως να λάμψει μέσα από τη λέξη Ghost και τα αστέρια. Στη συνέχεια, αυτό επικαλύπτεται από ένα στρώμα σκούρου βερνινιού, που κρύβει τα γράμματα και τα αστέρια, όταν δεν χρησιμοποιούνται. Τέλος, το τελευταίο στρώμα είναι μια απόχρωση λάκας, η οποία μετά γυαλίζεται στο χέρι ώστε να επιτύχει ένα απόλυτα ομοιόμορφο, πάχους 0,5 χλστ. γυαλιστερό φινίρισμα.

Πίσω από τη φάσα, υπάρχει κρυφός φωτισμός από 152 LED, τα οποία είναι τοποθετημένα πάνω και κάτω από αυτήν, και συνδυάζονται με το φωτισμό του ρολογιού της καμπίνας και του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Συνεχίζοντας, η εταιρία αναφέρει ότι για να διασφαλιστεί ότι η λέξη Ghost φωτίζεται ομοιόμορφα, χρησιμοποιεί έναν οδηγό φωτός με πάχος 2 χλστ., ο οποίος διαθέτει περισσότερες από 90.000 κουκκίδες, χαραγμένες με λέιζερ σε όλη του την επιφάνεια.