Έχουν περάσει τρία χρόνια από την στιγμή που η Hyundai παρουσίασε το Kona, με το compact κορεάτικο crossover να έχει φτάσει στα μέσα του κύκλου ζωής. Για το λόγο αυτό, η Hyundai ετοιμάζει να μας δείξει σύντομα την ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, ώστε να διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.

Θέλοντας να δημιουργήσει προσμονή, η Hyundai έδωσε σήμερα δύο teaser φωτογραφίες του Kona facelift, καθώς και μια της N-Line έκδοσης που θα αποκτήσει το ανανεωμένο μοντέλο. Από αυτές διακρίνουμε τα νέα LED φώτα ημέρα, που χαρίζουν στο Kona μια ευρύτερη στάση, ενώ -σύμφωνα με την εταιρία- το εμπρός μέρος είναι εμπνευσμένο από τον καρχαρία. Ακόμα, υπάρχει νέα μάσκα και νέος προφυλακτήρας, φρεσκάροντας την εμφάνισή του μοντέλου.

Το νέο Kona N Line θα έχει μια πιο αεροδυναμική σχεδίαση, με τον πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα να διαθέτει αεραγωγούς χαμηλά, που θα συμπληρώνονται από πτερύγια στα άκρα και από λιτές πτυχώσεις.

Η Hyundai θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο Kona και το Kona N Line τις ερχόμενες εβδομάδες.

Στις σχετικές ειδήσεις η Hyundai μια teaser φωτογραφία από ένα αυτοκινητάκι που δεν διαθέτει κινητήρα, αλλά κινείται μονάχα και μόνο με την βαρύτητα.