Βελτιωμένο Audi RS3 Sedan, 1.100 ίππων, πιάνει φωτιά μετά από κόντρες

Σχετικά άρθρα

Ο ιδιοκτήτης αυτού του λευκού Audi RS3 Sedan ένιωσε τα συναισθήματα της χαράς και της λύπης μέσα σε ελάχιστα λεπτά, καθώς όπως θα δεις στο παρακάτω video το βελτιωμένο αυτοκίνητο του -απόδοσης 1.100 ίππων στους τροχούς- κέρδισε σχετικά εύκολα μια McLaren 720S σε παράνομες κόντρες στους δρόμους της Αμερικής.

Αμέσως μετά, “άνοιξε” και με ένα βελτιωμένο Nissan GT-R, απόδοσης 1.250 ίππων στους τροχούς, και παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το ίδιο με το πρώτο άνοιγμα, ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του αυτοκινήτου του.

Για κακή του τύχη, όμως, μετά το τέλος της δεύτερης κόντρας, ένα πρόβλημα στα φρένα ήταν η αιτία να καεί ολοσχερώς το αυτοκίνητο. Η αγωνία του, όμως, ήταν ακόμα μεγαλύτερη στην προσπάθεια του να σταματήσει το αυτοκίνητο, καθώς δεν είχε φρένα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, η αιτία της φωτιάς ήταν ένα πρόβλημα στα σωληνάκια των φρένων, τα οποία “ψέκασαν” τα καυτά φρένα με υγρό, το οποίο πήρε φωτιά και πέρασε στο χώρο του κινητήρα. Η πίεση του πεντάλ των φρένων μετά τον παράνομο αγώνα πυροδότησε ακόμη περισσότερο τη φωτιά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...