Νέο teaser της Maserati MC20, λίγο πριν την παρουσίαση του

Σχετικά άρθρα

Την ερχόμενη Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, η Maserati θα παρουσιάσει τη MC20, και σήμερα η ιταλική εταιρία έδωσε ένα ακόμα teaser video, που μας αποκαλύπτει μερικώς το εμπρός μέρος του νέου super sport μοντέλου.

To κεντρομήχανο μοντέλο θα έχει την παραδοσιακή μάσκα της Maserati στο εμπρός μέρος, πλαισιωμένη από τα κάθετα τοποθετημένα φωτιστικά σώματα και δύο μεγάλους αεραγωγούς στις πλευρές του προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος θα υπάρχουν οριζόντια φώτα και δύο κεντρικές απολήξεις για την εξάτμιση.

Μηχανικά, η MC20 θα κινείται από έναν νέο 3,0-λιτρο twin-turbo V6 κινητήρας, ο οποίος ονομάζεται Nettuno, με τον σχεδιασμό και την εξέλιξη του να έχει γίνει εξ’ολοκλήρου από την Maserati και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της FCA, στην πόλη Termoli της Ιταλίας. Η απόδοση του στην MC20 θα φτάνει τα 630 άλογα στις 7.500 σ.α.λ. και τα 730 Nm ροπής, διαθέσιμα από τις 3.000 σ.α.λ., ενώ το όριο περιστροφής του αγγίζει τις 8.000 σ.α.λ.

Διάβασε περισσότερα

H Maserati παρουσίασε τον νέο 3,0-λιτρο V6 twin-turbo κινητήρα της MC20, απόδοσης 630 ίππων

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...