Έχει αγοράσει έως σήμερα 42 αυτοκίνητα της Volkswagen

Σχετικά άρθρα

Γνώρισε τον Taylor Bryant, έναν Αμερικάνο που μέχρι σήμερα έχει αγοράσει 42 αυτοκίνητα της Volkswagen. Η σχέση του με τη γερμανική εταιρία ξεκίνησε με ένα Beetle και δηλώνει πως για όσο ζει, θα αγοράζει μόνο μοντέλα της εταιρίας από το Wolfsburg.

Ο Bryant γεννήθηκε στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας και όσο ήταν παιδί πήγαινε με το ποδήλατό του στον τοπικό αντιπρόσωπο της Volkswagen για να δει από κοντά τα αυτοκίνητα, αλλά και να μάθει από τους πωλητές όλες τους τις πληροφορίες. Όταν ενηλικιώθηκε αγόρασε ένα μπλε Beetle του 1961 για 500 δολάρια.

Το 2001 πήρε το πτυχίο του ως μηχανικός αυτοκινήτων από το Aiken Technical College και δούλεψε για 12 χρόνια ως τεχνικός της VW. To 2013 έφυγε από την VW για να εργαστεί ως εκπαιδευτής στο Augusta Technical College στη Georgia.

Από το γκαράζ του έχουν περάσει αρκετά μοντέλα της εταιρίας, ανάμεσά τους αρκετά Golf, Jetta και Passat. Σήμερα στο γκαράζ του συναντάμε ένα Jetta του 1999, ένα Jetta του 2017 και ένα Passat του 2004. Επίσης έχει ένα ανακατασκευασμένο Karmann Ghia του 1967 και σκέφτεται να αγοράσει και ένα Atlas.

Το πάθος του για τα μοντέλα της Volkswagen είχε ως αποτέλεσμα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του να έχουν αυτοκίνητα της. Ο Bryant έκανε δώρο στη γυναίκα του ένα Golf cabrio για την 5η επέτειο γάμου τους, ενώ το πρώτο αυτοκίνητο του γιου του ήταν ένα Jetta.

Διάβασε επίσης

Καναδός επένδυσε 140.000 δολάρια στο παλιό του Volkswagen Golf GTI του 1983

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...