Γνώρισε τον Taylor Bryant, έναν Αμερικάνο που μέχρι σήμερα έχει αγοράσει 42 αυτοκίνητα της Volkswagen. Η σχέση του με τη γερμανική εταιρία ξεκίνησε με ένα Beetle και δηλώνει πως για όσο ζει, θα αγοράζει μόνο μοντέλα της εταιρίας από το Wolfsburg.

Ο Bryant γεννήθηκε στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας και όσο ήταν παιδί πήγαινε με το ποδήλατό του στον τοπικό αντιπρόσωπο της Volkswagen για να δει από κοντά τα αυτοκίνητα, αλλά και να μάθει από τους πωλητές όλες τους τις πληροφορίες. Όταν ενηλικιώθηκε αγόρασε ένα μπλε Beetle του 1961 για 500 δολάρια.

1

Το 2001 πήρε το πτυχίο του ως μηχανικός αυτοκινήτων από το Aiken Technical College και δούλεψε για 12 χρόνια ως τεχνικός της VW. To 2013 έφυγε από την VW για να εργαστεί ως εκπαιδευτής στο Augusta Technical College στη Georgia.

Από το γκαράζ του έχουν περάσει αρκετά μοντέλα της εταιρίας, ανάμεσά τους αρκετά Golf, Jetta και Passat. Σήμερα στο γκαράζ του συναντάμε ένα Jetta του 1999, ένα Jetta του 2017 και ένα Passat του 2004. Επίσης έχει ένα ανακατασκευασμένο Karmann Ghia του 1967 και σκέφτεται να αγοράσει και ένα Atlas.

2

Το πάθος του για τα μοντέλα της Volkswagen είχε ως αποτέλεσμα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του να έχουν αυτοκίνητα της. Ο Bryant έκανε δώρο στη γυναίκα του ένα Golf cabrio για την 5η επέτειο γάμου τους, ενώ το πρώτο αυτοκίνητο του γιου του ήταν ένα Jetta.