Άκου τον ήχο του Nissan Z Proto

Σχετικά άρθρα

Την επόμενη εβδομάδα, στις 16 του μηνός, η Nissan θα παρουσιάσει το Z Proto, και για τον λόγο αυτό η ιαπωνική εταιρία συνεχίζει teasάρισμα του πρωτοτύπου. Το τελευταίο video, διάρκειας 33 δευτ., μας δίνει την ευκαιρία να ακούσουμε τον ήχο του κινητήρα του Z Proto, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.

Το πρωτότυπο θα μας δείχνει το πως θα μοιάζει ο διάδοχος του 370Z και σχεδιαστικά αντλεί στοιχεία από το 240Z, κυρίως στο μπροστινό του μέρος, ενώ το συνολικό σχήμα και μέγεθος θα παραμείνει σχεδόν αμετάβλητο σε σύγκριση με το 370Z. Το εσωτερικό θα αντλεί στοιχεία από αυτά των Altima και Sentra, έχοντας μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό.

Κάτω από το καπό του θα συναντάμε τον V6 3,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 400 ίππων με 475 Nm ροπής, προερχόμενος από τα Infiniti Q50/Q60 400 Red Sport, που θα συνδυάζεται τόσο με ένα 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με ένα χειροκίνητο. Το νέο αυτοκίνητο θα προσφέρεται και σε Nismo έκδοση, που θα αποδίδει κοντά στα 500 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...