Αυτή τη στιγμή η γκάμα της Bentley αποτελείται από τρία -μόλις- μοντέλα, την Continental, την Bentayga και την Flying Spur, που εμπλουτίζονται με διάφορες εκδόσεις αυτών. Ωστόσο, παρά την εμπορική επιτυχία των δύο πρώτων, ο CEO της βρετανικής εταιρίας, Adrian Hallmark, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι η Bentley δεν θέλει να αυξήσει την ετήσια παραγωγή της σε 15.000 μονάδες, ούτε καν σε 13.000.

Ο Hallmark πρόσθεσε ότι η Bentley πουλά περίπου 10.000 οχήματα ετησίως από το 2007, και κοιτάζοντας τα νούμερα των προηγούμενων ετών πράγματι η εταιρία παραδίδει τουλάχιστον 10.000 αυτοκίνητα για καθένα από τα τελευταία επτά χρόνια και, μόνο το 2019, ξεπέρασε αυτό το νούμερο, αγγίζοντας τις 11.006 πωλήσεις.

Με βάση τις δηλώσεις της Hallmark, φαίνεται ότι η αύξηση των πωλήσεων που σημείωσε η Bentley το 2019 σε σύγκριση με το 2018 (+5%), ήταν απλώς ένα χαρούμενο “ατύχημα” και όχι κάτι που η εταιρεία σκόπευε να πετύχει.

Σκοπός της εταιρίας είναι η αύξηση του περιθωρίου κέρδους, και όχι η αύξηση των πωλήσεων, με τον Hallmark να κάνει γνωστό ότι η μέση τιμή της Continental GT είναι κατά 22% μεγαλύτερη από την βασική τιμή της.