To Fast and Furious 9 πάει στο διάστημα!

Σχετικά άρθρα

Η Michelle Rodriguez, μιλώντας στο The Jess Cagle Show του SiriusXM, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Ludacris, και πως η νέα -ένατη- ταινία του Fast and Furious θα εξελίσσεται και στο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η 42χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός είπε:

Μα πώς είναι δυνατόν να το ξέρεις αυτό; Βλέπεις τι συμβαίνει; Ο κόσμος μιλάει στα παρασκήνια, φίλε. Όταν μια ταινία δεν βγει στην ώρα της, αρχίζουν οι διαρροές. Αυτό δεν έπρεπε να έχει μαθευτεί. Τέλος πάντων, ΟΚ, αλλά εγώ δεν έχω την τύχη να πάω στο διάστημα – όμως στην ομάδα ήρθε μια γυναίκα σεναριογράφος, χάρη στον σκηνοθέτη μας, τον Justin Lin και εκείνη έδειξε μεγάλη προσοχή και αγάπη στα κορίτσια της ταινίας. Και ελπίζω ότι αυτό θα φαίνεται και στο τελικό προϊόν.

Ωστόσο πρέπει πάντα να είμαστε επιφυλακτικοί με τέτοιες δηλώσεις, καθώς μπορεί να γίνονται για να δημιουργήσουν buzz, και τελικά κανένα τέτοιο “σενάριο” να μην βγαίνει αληθινό. Η ιστορία του Fast and Furious 9 εστιάζει στην κόντρα του Dominic Toretto (Vin Diesel) με τον αδερφό του (John Cena), ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του “κακού”. Εκτός από τον Diesel στην ταινία επιστρέφουν επίσης οι Charlize Theron και Helen Mirren που συμμετείχαν στην 8η ταινία.

Να θυμίσω, η ταινία είχε προγραμματιστεί να προβληθεί από τον περασμένο Μάιο, αλλά η πανδημία του νέου κορωνοϊού ανάγκασε την παραγωγή να μεταφέρει την πρεμιέρα της για τις 2 Απριλίου του 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...