Αυτή είναι η πρώτη γεύση του αμιγώς ηλεκτρικού Ford F-150

Σχετικά άρθρα

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της επένδυσης ύψους 700 εκατ. δολαρίων στο Rouge εργοστάσιο της στο Dearborn, η Ford έδωσε σήμερα την πρώτη teaser φωτογραφία της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του F-150. Η επένδυση στο εν λόγω εργοστάσιο γίνεται προκειμένου αυτό να εκσυγχρονιστεί και να μπορεί να συναρμολογεί το ηλεκτρικό pickup, παράλληλα με τις εκδόσεις με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Από την φωτογραφία διακρίνεται ότι το ηλεκτρικό F-150 θα διαθέτει ξεχωριστή εμφάνιση, σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις, τουλάχιστον σε ότι αφορά το εμπρός μέρος. Διακρίνεται μια LED μπάρα που διατρέχει όλο το πλάτος του pickup και μικρά φωτιστικά σώματα στα άκρα της μάσκας.

Σύμφωνα με την Ford, το ηλεκτρικό F-150 θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες που θα κάνουν το μοντέλο το ταχύτερο και ισχυρότερο F-150 που κατασκευάστηκε ποτέ. Μπορεί η Μπλε Οβάλ εταιρία να μην αποκάλυψε το πόσα άλογα θα παράγει το F-150 EV, αλλά είναι βέβαιο πως θα αποδίδει περισσότερα από τα 450 του F-150 Limited με τον V6 Ecoboost κινητήρα.

Το ηλεκτρικό F-150 θα μπορεί να λειτουργήσει και ως γεννήτρια, παρέχοντας με ισχύ ηλεκτρικές συσκευές, θα δέχεται over-the-air αναβαθμίσεις, με τον μπροστινό χώρο αποσκευών (frunk), λόγω της απουσίας του κινητήρα εσωτερικής καύσης, να είναι χωρητικότητας αρκετών λίτρων. Το ηλεκτρικό F-150 θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα μέσα του 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα