Rolls-Royce: Τα φυσικά κουμπιά είναι πολύ καλύτερα από τις οθόνες αφής

Σχετικά άρθρα

Η Rolls-Royce δηλώνει πως δεν ενστερνίζεται την μόδα στην οποία όλα τα φυσικά κουμπιά και οι διακόπτες από το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου αντικαθίστανται από ψηφιακές οθόνες αφής. Συγκεκριμένα, ο Alex Innes, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Rolls-Royce, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως εξετάζουν προσεκτικά τις νέες τεχνολογίες που εισάγουν στα αυτοκίνητά τους:

Δεν είμαστε πάντα οι πρώτοι που υιοθετούμε τις νέες τεχνολογίες και έχουμε έναν πολύ καλό λόγο γι’αυτό. Για εμάς η τεχνολογία αφορά την προώθηση της εμπειρίας του τι περιμένει κάποιος από ένα μοντέλο της Rolls-Royce. Η ψηφιοποίηση παρουσιάζει μια εκπληκτική ευκαιρία και θα ενισχύσει την ικανότητά μας να εξατομικεύουμε το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Ποτέ δεν θα κάναμε τίποτα μόνο για χάρη της χρήσης της τεχνολογίας, αλλά μπορούμε να την αναπτύξουμε ώστε να ταιριάζει με τη μάρκα και με το τι αντιπροσωπεύει. Είναι σημαντικό να μην ζητάς από τον πελάτη να κάνει περισσότερα από ό, τι είναι απαραίτητο.

Η Rolls-Royce θα πρέπει να είναι ένα καταφύγιο από τους περισπασμούς της ζωής. Είναι δική μας ευθύνη να εφαρμόζουμε τις νέες τεχνολογίες χωρίς να υπερβαίνουμε τα στάνταρ της Rolls-Royce.

Η τεχνολογία πρέπει να ενισχύσει την εμπειρία ενός μοντέλου της Rolls-Royce, δεν θα πρέπει να υπάρχει σε ένα μοντέλο μας μόνο για να υπάρχει.

O Innes πρόσθεσε ότι ο λόγος για τον οποίο η Phantom και η Ghost χρησιμοποιούν αναλογικά κουμπιά και διακόπτες αντί για οθόνες αφής με απτική ανάδραση είναι απλώς και μόνο επειδή τα κουμπιά και οι διακόπτες προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Νέα Rolls-Royce Ghost

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...