Η Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation, μια κινέζικη εταιρία παραγωγής χάλυβα, θέλησε να ανταμείψει τους υπαλλήλους της, οι οποίοι συνετέλεσαν στο να ξεπεράσει τον στόχο των κερδών για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, και γι’αυτό τους δώρισε από ένα καινούριο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η εταιρία δαπάνησε 74 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά 4.116 αυτοκινήτων (όσοι και οι υπάλληλοι), κάτι που μεταφράζεται κατά μέσο όρο σε 17.980 δολάρια. Η παράδοση έγινε τμηματικά, εξαιτίας του όγκου των αυτοκινήτων, με την τελευταία παρτίδα να παραδίδεται την 1η Οκτωβρίου, όταν και όλοι οι τυχεροί υπάλληλοι έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία με το δώρο τους.

Τα 2.933 εκ των αυτοκινήτων ήταν Ford Territory, που κατασκευάζεται στην Κίνα από την κοινοπραξία της Ford με την Jiangling, ενώ τα υπόλοιπα 1.183 ήταν Volkswagen Magotan, το οποίο -επίσης- κατασκευάζεται στην Κίνα από την κοινοπραξία FAW-Volkswagen.

Εκτός από το αυτοκίνητο, η Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation πλήρωσε επίσης τα τέλη μεταβίβασης, τους φόρους οχημάτων, καθώς και την ασφάλεια του αυτοκινήτου για πέντε χρόνια.