Επίσημο: Opel Crossland facelift

Σχετικά άρθρα

Η Opel παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Crossland X. Το μοντέλο έχασε το προσωνύμιο X και απόκτησε νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα, χρωμιομένα διακοσμητικά, μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, ασημί στοιχεία, LED προβολείς ομίχλης και νέες ζάντες 16″ και 17″.

Στο εσωτερικό συναντάμε οθόνη αφής 8″, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Multimedia Navi Pro που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, συρόμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, όπως και νέα διακοσμητικά.

Το Crossland φέρει νέα ελατήρια και αμορτισέρ, επανασχεδιασμένο σύστημα διεύθυνσης και βελτιωμένο πλαίσιο, με το σύστημα IntelliGrip να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό και να έχει πέντε λειτουργίες οδήγησης: Normal/On-road, Snow, Mud, Sand και ESP Off.

Μηχανικά φορά τον ατμοσφαιρικό 1.200άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 83 ίππων με 118 Nm ροπής που συνδυάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και τον turbo 1.200άρη απόδοσης 110 ίππων με 205 Nm ροπής και 130 ίππων με 230 Nm ροπής. Ο πρώτος συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και ο δεύτερος είναι διαθέσιμος και με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Από πλευράς κινητήρων diesel, υπάρχει ο 1.500άρης απόδοσης 110 και 120 ίππων, με 250 και 300 Nm ροπής αντίστοιχα, με τον πρώτο να συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και τον δεύτερο μόνο με το 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας το Crossland φέρει τα συστήματα: Forward collision alert με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και ανίχνευση πεζού, Lane Departure Warning, Driver Drowsiness Alert, Side Blind Spot Alert, κάμερα οπισθοπορείας, Automatic Park Assist και Cruise control με περιοριστή ταχύτητας.

Η Opel θα ξεκινήσει σύντομα να λαμβάνει παραγγελίες για το ανανεωμένο Crossland, το οποίο αναμένεται στις αντιπροσωπείες στις αρχές του 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Επίσημο: Νέο Opel Frontera

Λίγες ημέρες μετά την διαρροή, η Opel παρουσίασε το νέο Frontera. Πρόκειται για ένα μικρό B-SUV που αντικαθιστά το Crossland και θα προσφέρεται με...

Αυτό είναι το νέο Opel Frontera

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Opel Frontera, με το νέο μικρό B-SUV να παρουσιάζεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Το νέο Frontera, ως διάδοχος του...

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...