Η Ford προσφέρει από σήμερα έως το τέλος του έτους ένα νέο ευέλικτο και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης, το FordΕύκολα της Ford Finance με σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1,99% αλλά και ευέλικτη περιόδου αποπληρωμής με διάρκεια από 12 έως και 60 μήνες.

Παράλληλα η Ford Motor Ελλάς προσφέρει στο Puma δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό αξίας έως και 930 ευρώ, έτσι ώστε όλες οι εκδόσεις Puma να διαθέτουν στο βασικό του εξοπλισμό τους LED προβολείς , έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Όλες οι εκδόσεις Titanium διαθέτουν επιπλέον εμπρός προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 930€
  • Οι εκδόσεις ST-Line, είτε με κινητήρα πετρελαίου, είτε με αυτόματο κιβώτιο, διαθέτουν επιπλέον αυτόματο κλιματισμό, υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 664 ευρώ.
  • Η έκδοση ST-Line με κινητήρα 1.0L EcoBoost 125PS MHEV διαθέτει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό αξίας 400 ευρώ.
  • Τέλος, οι εκδόσεις ST-Line X & ST-Line V, διαθέτουν επιπλέον το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το Auto Park Assist, συνολικής αξίας 868 ευρώ.

Ο ακόλουθος πίνακας δείχνει το όφελος που προκύπτει από το νέο πρόγραμμα FordΕύκολα για κάθε ένα από τα επιβατικά μοντέλα της Ford:

Μοντέλο Όφελος
Fiesta 372 ευρώ
Focus έως 620 ευρώ
S-Max 992 ευρώ
Mondeo 992 ευρώ
Mustang 992 ευρώ
Tourneo Courier 1.199 ευρώ