Η Laura Salvo έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια του Rally Vidreiro στην Πορτογαλία. Η 21-χρονη Ισπανίδα συνοδηγός καθόταν στο δεξί κάθισμα του Miguel Socias, με το πλήρωμα να είχε μια έξοδο.

Οι γιατροί έσπευσαν στο σημείο προσπαθώντας να βοηθήσουν την Salvo, αλλά οι προσπάθειες τους ήταν ανεπιτυχείς, καθώς η Ισπανίδα έχασε ακαριαία τη ζωή της.

Ο Πρόεδρος του Marina Grande Automobile Club είπε:

Δυστυχώς, πρέπει να αναφέρουμε έναν θάνατο στο rally μας. Η αγωνιζόμενη Laura Salvo, που ήταν συνοδηγός στο θεσμό Peugeot Rally Cup Iberica, είχε ένα ατύχημα στην αρχή της πρώτης ειδικής διαδρομής, και έχασε τη ζωή της. Το Automobile Club της Marina Grande και τα μέσα βοήθειάς έφτασαν στο σημείο σε περίπου δύο λεπτά, κάνοντας ό,τι ήταν δυνατό για να σώσουν τη νεαρή γυναίκα, κάνοντας προσπάθειες ανάνηψης.

Αμέσως μετά μετέφεραν το θύμα σε μια περιοχή όπου το νοσοκομειακό ελικόπτερο είχε πρόσβαση, αλλά η αγωνιζόμενη κατέληξε στον τόπο του ατυχήματος. Εκ μέρους μου και εκ μέρους του Marina Grande Automobile Club, μεταφέρω δημόσια τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια, τους φίλους και την ομάδα του θύματος.

Το Rally Vidreiro ακυρώθηκε μετά το θάνατό της Salvo. Η Salvo και η οικογένειά της έχουν μεγάλη σχέση με τον κόσμο των rally. Ο πατέρας της Gabriel είναι επίσης αγωνιζόμενος, όπως και η αδερφή της, η Maria, η οποία είναι και η συνοδηγός του Sergi Francolí.