Το εσωτερικό του Aznom Palladium

Σχετικά άρθρα

Η ιταλική Aznom έδωσε ορισμένα σκίτσα από το πως θα μοιάζει το εσωτερικό του Palladium, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία είναι το πρώτο “Hyper-Limousine” του κόσμου. Ουσιαστικά είναι ένας συνδυασμός μεταξύ SUV και sedan μοντέλου, με το μήκος του να αγγίζει τα 6 μέτρα και το ύψος τα 2 μέτρα.

Διαθέτει ορθογώνια μάσκα με κάθετα φωτιζόμενα στοιχεία, LED φωτιστικά σώματα, διαχύτη, διπλές απολήξεις εξατμίσεων και μηχανικά θα φορά έναν twin-turbo 5,7-λίτρων κινητήρα απόδοσης 700 ίππων, που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Η παραγωγή του Aznom Palladium θα είναι περιορισμένη, αφού θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 μονάδες, και περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα αποκαλυφθούν την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη, όταν και το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στο περιθώριο του Milano Monza Open Air Motor Show στο Μιλάνο της Ιταλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...