Οι τιμές του Cupra Formentor στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η Cupra ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του Formentor στην Ελλάδα, με το μοντέλο να προσφέρεται αρχικά με το τον 2,0λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 310 ίππων με 400 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 7-τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

Οι τιμές

Έκδοση Τιμή
2.0 TSI 310HP VZ DSG 4DRIVE 45.900 ευρώ
2.0 TSI 310HP VZ DSG 4DRIVE Launch Edition 1 45.900 ευρώ
2.0 TSI 310HP VZ DSG 4DRIVE Launch Edition 2 49.900 ευρώ

Τον εξοπλισμό της κάθε έκδοσης μπορείς να τον βρεις εδώ. Το αυτοκίνητο έχει επιθετική σχεδίαση, LED φωτιστικά σώματα, με το σύστημα διεύθυνσης να έχει μεταβαλλόμενη υποβοήθηση και ο οδηγός να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορα modes λειτουργίας μέσω του Dynamic Chassis Control (DCC). Οι ζάντες είναι διαστάσεων 19″, με το μοντέλο να έχει μήκος 4,45 μέτρων, πλάτος 1,839 μέτρων, ύψος 1,511 μέτρων και μεταξόνιο 2,68 μέτρων. Ο χώρος αποσκευών του ανέρχεται στα 450 λίτρα.

Μπορεί να βαφτεί στα χρώματα: Urban Silver, Midnight Black, Magnetic Tech, Candy White, στα ειδικά χρώματα Graphene Grey, Dark Camouflage και Desire Red και στα δύο ματ χρώματα Petrol Blue Matt και Magnetic Tech Matt.

Στο εσωτερικό συναντάμε bucket καθίσματα, σπορ τιμόνι, σκουρόχρωμα χρωμιομένα, μαύρα και χάλκινα διακοσμητικά, ψηφιακό πίνακα οργάνων και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 12″.

Το αυτοκίνητο διαθέτει τέσσερις USB-C θύρες, υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, έχει ενσωματωμένη SIM και εξοπλίζεται με μια σειρά συστημάτων ασφαλείας όπως ενεργό Cruise Control, Emergency Assist, Travel Assist, Side και Exit Assist.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...