Άκου το supercar του Gordon Murray να παίρνει για πρώτη φορά μπροστά

Σχετικά άρθρα

Όπως είχε ανακοινώσει στις αρχές του μήνα, η Gordon Murray Automotive ξεκίνησε μια σειρά από vlog στο κανάλι της στο YouTube με πρωταγωνιστική τον τρεις φορές νικητής του αγώνα των 500 μιλίων της Indianapolis, Dario Franchitti.

Ο Σκοτσέζος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του T.50 και στο πρώτο video βλέπουμε τον Franchitti να πηγαίνει στις κεντρικές εγκαταστάσεις της βρετανικής εταιρίας για να δούμε το πρωτότυπο του T.50, το οποίο ονομάζει “George”, να παίρνει για πρώτη φορά μπροστά.

Όπως θα δεις, το πρωτότυπο της GMA δεν μοιάζει με το T.50, καθώς αυτό είναι ένα Ultima GTR με εκτεταμένες αλλαγές, ώστε να χωρέσει ο 3,9-λίτρων ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας της Cosworth και το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο της Xtrac του T.50. Ο συγκεκριμένος κινητήρας πάνω στο πρωτότυπο έχει περιοριστή στις 4.000 σ.α.λ., καθώς η GΜΑ συνεχίζει τη βαθμονόμηση του συστήματος μετάδοσης κίνησης.

Ο Franchitti θα συμβάλλει στην εξέλιξη του αυτοκινήτου και της αγωνιστικής του έκδοσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tesla Cybertruck Vs Lamborghini Urus σε κόντρα στην ευθεία

Το Tesla Cybertruck ή η Lamborghini Urus είναι γρηγορότερη στην επιτάχυνση στην ευθεία; Το Cybertruck είναι στη κορυφαία έκδοση του, με τους ηλεκτροκινητήρες του...

EuroNCAP: 8 νέα πεντάστερα μοντέλα, τετράστερα τα Hyundai Kona, Honda ZR-V και VinFast VF8

O EuroNCAP, o ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός ασφαλείας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα δοκιμών του, τα οποία έγιναν με τα νέα αυστηρότερα...