Τα εντυωπσιακά Lamborghini Lounge φέρνουν την ιδέα της “άτυπης πολυτέλειας” στις πιο ζωντανές πόλεις και τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, και μέχρι στιγμής η ιταλική μάρκα έχει τέτοια στη Νέα Υόρκη, στο St. Moritz, στη Μελβούρνη και στο Monterey, ενώ πρόσφατα άνοιξε και στο Τόκιο.

Γιορτάζοντας τα εγκαίνια του “The Lounge Tokyo” στην Ιαπωνία, το δεύτερο χώρο μετά από αυτόν στη Νέα Υόρκη με ένα μόνιμο στούντιο Ad Personam για τους πελάτες να παραμετροποιούν τα αυτοκίνητα τους, η Lamborghini μας δείχνει μια one-off Aventador S.

Αυτή έχει την υπογραφή του διάσημου σχεδιαστή μόδας Yohji Yamamoto, και όπως βλέπεις το εντυπωσιακό supercar αντιμετωπίστηκε ως λευκός καμβάς. Η εμφάνιση του εμπνέεται από τη συλλογή του Yamamoto που παρουσίασε στο Παρίσι, καθώς είναι “ντυμένο” με μοτίβα ρούχων.

Η one-off Aventador S δημιουργήθηκε από το Lamborghini Centro Stile, με την ευλογία του επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας Mitja Borkert, ο οποίος συναντήθηκε με τον Yamamoto στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού τον Ιανουάριο του 2020. Το αυτοκίνητο διαθέτει διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου στο εξωτερικό, σε αντίθεση με λευκούς και μαύρους τόνους.

Στο εσωτερικό υπάρχει κάτι παρόμοιο, με την υπογραφή των καλλιτεχνών στο ταμπλό, στη κεντρική κονσόλα, στις πόρτες, στα καθίσματα, ακόμη και στο χώρισμα του χώρου του κινητήρα.